Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και αυτή η εκδήλωση του ‘’ Φυσιολάτρη ” Νίκαιας, την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023, στον Πολυχώρο « Μάνος Λοΐζος», θεατράκι του Δήμου μας, το οποίο μας παραχώρησε για τη μέρα αυτή ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη.

Η αίθουσα σχεδόν γεμάτη και η σιωπή ευλαβική από το κοινό για μιάμιση περίπου ώρα, όπως ακριβώς θα ταίριαζε στην περίσταση. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Τσιδίμης  μαζί με τη συγγραφέα Χριστίνα Σουλελέ διάβασαν αποσπάσματα από 4 από τα πλέον γνωστά χριστουγεννιάτικα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, ενώ η χορωδία τραγούδησε κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, υπό τη διεύθυνση της Άννας Ξανθάκη και με τους ήχους φλάουτου και βιολιού, που έπαιξαν δύο από τα μέλη του χορωδιακού εργαστηρίου « Ίαμβος».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης και την ανταλλαγή χριστουγεννιάτικων ευχών, ακολούθησε μικρή δεξίωση με παραδοσιακά γλυκίσματα και γλυκό κρασάκι.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους παραπάνω αναφερθέντες σταθερούς μας συνεργάτες και βοηθούς στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων του Ομίλου μας, καθώς και τον Παναγιώτη Ορνιθόπουλο, στον οποίο οφείλεται κι η ιδέα του αφιερώματος και η επιλογή και επιμέλεια των κειμένων.

Ευχαριστίες απευθύνουμε, επίσης, στον βιντεολήπτη και φωτογράφο φίλο μας Κυριάκο Νικολαΐδη και τον ηχολήπτη του Δήμου.

Ας ευχηθούμε την ίδια επιτυχία, να έχουν όλες οι εκδηλώσεις και οι δραστηριότητες του Ομίλου μας  και μέσα στο 2024 ...