Οκτώ ημέρες σε Ρώμη-Μεσαιωνική Ιταλία

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

1η ΗΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ : Aναχώρηση από Νίκαια 12.00(από ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω 12.20) για Πάτρα, όπου θα πάρουμε το  πλοίο για Ανκόνα. Τακτοποίηση στις καμπίνες μας, απόπλους, διαν/ση εν πλω.

2η ΗΜΕΡΑ : ΑΝΚΟΝΑ – ΡΩΜΗ : Άφιξη το πρωί στο λιμάνι και άμεση αναχώρηση για  Ρώμη, όπου φθάνουμε νωρίς το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και πρόταση για νυχτερινή βόλτα στην ‘’Αιώνια Πόλη’’, για να δούμε φωτισμένη τη Ρώμη και τα μνημεία της, να ρίξουμε το κέρμα μας στην Φοντάνα Ντι Τρέβι και να περπατήσουμε στην Πιάτσα Ναβόνε ή να πιούμε ένα ποτό.

3η ΗΜΕΡΑ : ΡΩΜΗ : Πρωινό και σήμερα θα επισκεφθούμε τα σημαντικότερα μνημεία της Ρώμης. Ο Άγιος Πέτρος του Βατικανού, ένας μοναδικός ναός το διαμάντι του καθολικισμού, είναι η εκκίνηση της περιήγησης της Ρώμης. Στη συνέχεια θα δούμε το Κολοσσαίο, την Πιάτσα Βενέτσια με το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, την Αγορά, την περίφημη λεωφόρο Βία Βένετο με τα ακριβά ξενοδοχεία κ.λ.π. . και στην συνέχεια θα πάμε στην Πιάτσα ντ’ Έσπάνια με την πολύβουη αγορά της Ρώμης. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Δείπνο και η βραδιά δική σας…….

Διαβάστε περισσότερα: Οκτώ ημέρες σε Ρώμη-Μεσαιωνική Ιταλία

Αναβολή εκδρομής 26.6.16

Αναβολή της Κυριακάτικης εκδρομής μας στο φαράγγι της Γκούρας, λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων και καταιγίδων στην ευρύτερη περιοχή που καθιστούν το φαράγγι επικίνδυνο για διάσχιση.

Πρόγραμμα Εκδρομών

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας το ανανεωμένο Πρόγραμμα εκδρομών Ιουλίου-Δεκεμβρίου 2016 Απαιτείται πρόγραμμα ανάγνωσης αρχείων .pdf π.χ. το Adobe Reader).