9ημερη εκδρομή Ρουμανία-Βουλγαρία 12-20 Μαΐου 2017

9ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

12 ΜΕΧΡΙ 20 ΜΑΪΟΥ 2017

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΣΟΦΙΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων 6.30 και αναχώρηση για Λαμία όπου στάση για καφέ. Στην συνέχεια μέσω Βόλου-Λάρισας φθάνουμε στον Πλαταμώνα όπου θα γευματίσουμε. Κατόπιν μέσω Νέο Πετρίτσι καταλήγουμε στον Προμαχώνα όπου τελωνειακός έλεγχος. Άφιξη το απόγευμα στην Σόφια, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΣΟΦΙΑ – ΣΙΝΑΙΑ

Πρωινό και θα περιηγηθούμε στην «πόλη που μεγαλώνει αλλά δεν γερνά ποτέ». Θα δούμε την Βασιλική της Αγίας Κυριακής, το τζαμί Μπουγιούκ,

το ναό-μνημείο του Αλεξάντερ Νέφσκυ,

την Πινακοθήκη,

το ναό του Αγίου Νικολάου,το μνημείο-μαυσωλείο του Γκιοργκι Δημητρώφ, το εντυπωσιακό κτίριο της Βουλής και το Πανεπιστήμιο. Στη συνέχεια αναχώρηση για την  Ρουμανία. Άφιξη στο   Ρούσε για τελωνειακό έλεγχο. Φυσικό σύνορο των δύο κρατών ο ποταμός Δούναβης που θα τον απολαύσουμε περνώντας την μοναδική γέφυρα που ενώνει τα δύο κράτη, γέφυρα φιλίας, προς το Ρουμάνικο σύνορο Tζιούρτζου. Θα περάσουμε από το Βουκουρέστι, Πλοέστι, για να καταλήξουμε στο «Μαργαριτάρι των Καρπαθίων» την Σινάια. Χτισμένη μέσα σ’ ένα τεράστιο φυσικό πάρκο, η πόλη ήταν παλαιότερα γνωστή ως καλοκαιρινό θέρετρο της υψηλής κοινωνίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Διαβάστε περισσότερα: 9ημερη εκδρομή Ρουμανία-Βουλγαρία 12-20 Μαΐου 2017

Πρόγραμμα Εκδρομών

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας το ανανεωμένο Πρόγραμμα εκδρομών Απριλίου-Αυγούστου 2017 Απαιτείται πρόγραμμα ανάγνωσης αρχείων .pdf π.χ. το Adobe Reader).