Αλλαγή εκδρομής στην Κύθνο

Λόγω της απεργίας της ΠΝΟ μέχρι και την Παρασκευή 23/9, το πρόγραμμα της προσεχούς εκδρομής στην Κύθνο διαμορφώνεται ως εξής:

Αναχ.από ΝΙΚΑΙΑ Σάββατο 24/9 06.45(ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω 07.00) για Λαύριο και - F/B για Μέριχα. Από εδώ θα ξεκινήσουμε για την φημισμένη  παραλία Κολώνα  με καίκι (ή πεζοπορικά: Βρυόκαστρο-Απόκρουση-Φυκιάδα-Κολώνα (3ώρες ΒΔ/Α) μπάνιο,γεύμα.

Οι υπόλοιποι( μπάνιο, γεύμα) στην παραλία Απόκρουση. Στις 17.00 αναχ.για-Λουτρά  τακτοποίηση στα  ξενοδοχεία ΚΥTHNOS  ΒΑΥ  και  ΜΕΛΤΕΜΙ. Στις 20.00  πάμε  βόλτα στη Χώρα  και επιστροφή στις 23.00.

25/9  Αναχ. 08.00 για πεζοπορία: Μαθιά-Λεύκες- Καλό Λιβάδι-Αφιόνα-Π.Κανάλλα (4 ώρες ΒΔ/Α). Οι τουρίστες θα επισκεφθούν την  Δρυοπίδα (Βυζαντινό  Μουσείο  και σπήλαιο Καταφύκι )-Παναγία Κανάλα (επίσκεψη, μπάνιο, γεύμα)  και  στις 15.30 επιστροφή για Μέριχα  (στις 16.00 αναχ. των μελών 2ήμερου για Λαύριο) και των μελών του 3ήμερου  για το ξενοδοχείο. Απογευματινό ελεύθερο. Στις 20.00 αναχ. για βραδινό γλέντι.

26/9  Αναχ. 08.30 για Μέριχα  και στις 09.40 επιβίβαση στο πλοίο για Λαύριο-ΜΕΤΡΟ-ΝΙΚΑΙΑ.

 

Οκτώ ημέρες σε Ρώμη-Μεσαιωνική Ιταλία

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

1η ΗΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ : Aναχώρηση από Νίκαια 12.00(από ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω 12.20) για Πάτρα, όπου θα πάρουμε το  πλοίο για Ανκόνα. Τακτοποίηση στις καμπίνες μας, απόπλους, διαν/ση εν πλω.

2η ΗΜΕΡΑ : ΑΝΚΟΝΑ – ΡΩΜΗ : Άφιξη το πρωί στο λιμάνι και άμεση αναχώρηση για  Ρώμη, όπου φθάνουμε νωρίς το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και πρόταση για νυχτερινή βόλτα στην ‘’Αιώνια Πόλη’’, για να δούμε φωτισμένη τη Ρώμη και τα μνημεία της, να ρίξουμε το κέρμα μας στην Φοντάνα Ντι Τρέβι και να περπατήσουμε στην Πιάτσα Ναβόνε ή να πιούμε ένα ποτό.

3η ΗΜΕΡΑ : ΡΩΜΗ : Πρωινό και σήμερα θα επισκεφθούμε τα σημαντικότερα μνημεία της Ρώμης. Ο Άγιος Πέτρος του Βατικανού, ένας μοναδικός ναός το διαμάντι του καθολικισμού, είναι η εκκίνηση της περιήγησης της Ρώμης. Στη συνέχεια θα δούμε το Κολοσσαίο, την Πιάτσα Βενέτσια με το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, την Αγορά, την περίφημη λεωφόρο Βία Βένετο με τα ακριβά ξενοδοχεία κ.λ.π. . και στην συνέχεια θα πάμε στην Πιάτσα ντ’ Έσπάνια με την πολύβουη αγορά της Ρώμης. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Δείπνο και η βραδιά δική σας…….

Διαβάστε περισσότερα: Οκτώ ημέρες σε Ρώμη-Μεσαιωνική Ιταλία

Αναβολή εκδρομής 26.6.16

Αναβολή της Κυριακάτικης εκδρομής μας στο φαράγγι της Γκούρας, λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων και καταιγίδων στην ευρύτερη περιοχή που καθιστούν το φαράγγι επικίνδυνο για διάσχιση.

Πρόγραμμα Εκδρομών

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας το ανανεωμένο Πρόγραμμα εκδρομών Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2016 Απαιτείται πρόγραμμα ανάγνωσης αρχείων .pdf π.χ. το Adobe Reader).