Ήττα για την ομάδα μας στον 3ο γύρο

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η ομάδα μας στον 3ο γύρο του πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων. Συγκεκριμένα έχασε οριακά με 3,5-2,5 από την ομάδα της Π.Σ. Περιστερίου και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Στον 4ο γύρο η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του Φ.Ο.Ν. Ηρακλείου. Τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα:

Δρακουλάκος Γ.-Παπαδόπουλος Αστέρης                       1/2

Κατωπόδης Δ.-Ανδρουτσόπουλος-Αγιώτατος Βασ.-Γιώρ.   1-0

Αμπελακιώτης Σ.-Χατζηελευθερίου Ανδρέας                     1-0

Απέργης Β.-Κράλλης Χρήστος                                          1-0

Χρυσόγελου Α. -Λεμονή Μαρία-Ιωάννα                               0-1

Κατσιδίμα Α.-Μικαελιάν Μάρω                                           1-0

Δείτε όλα τα αποτελέσματα-κλήρωση  

Πρωτάθλημα παίδων-Κορασίδων

Ιστορική αναδρομή στο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων

Συνεχίζουμε την αναδρομή στο παρελθόν για το πρωτάθλημα αυτό.

2005

Η τελική φάση διεξάγεται στα Χανιά. Στην Αττική ισοβαθμούμε στην πρώτη θέση αλλά τερματίζουμε για άλλη μια χρονιά στη 2η θέση. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  καταφέρνουμε να μπούμε στην τριάδα και κατακτούμε την 3η θέση, αντιμετωπίζοντας πέντε ομάδες της Α΄ Εθνικής (η ομάδα μας αγωνιζόταν εκείνη τη χρονιά στη Γ΄ Εθνική και είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια στηριζόμενη και στους νεαρούς σκακιστές μας, βλέπε φωτο παρακάτω).

Φωτογραφία από την απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Διακρίνονται από αριστερά: Φιλία Αγγελάκη, Ματίνα Αγγελάκη, Άλκης Καφώρος, Παναγιώτης Χωματίδης, Γιώργος Γκούμας, Νίκος Βανδώρος, Παναγιώτης Κουνταρδάς, Νίκος Ορνιθόπουλος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2005

Φωτογραφία μετά το νικηφόρο αγώνα για την ανάδειξη  του πρωταθλητή της Γ΄ Εθνικής το 2005. Η σύνθεση ήταν 12μελής (5 άνδρες, 1 γυναίκα, 1 18χρονη, 1 16χρονη, 1 18χρονος, 1 16χρονος, 1 14χρονος, 1 12χρονος)

 Όρθιοι: Νίκος Ορνιθόπουλος, Σωτήρης Καραφίδης, Παναγιώτης Χωματίδης, Ελένη Φατούρου, Γιώργος Γκούμας, Ματθαίος Χαπίδης, Ματίνα Αγγελάκη, Μάνος Κοσμαδάκης, Διονύσης Θεοτοκάτος

Καθιστοί: Νίκος Βανδώρος, Άκης Καφώρος, Παναγιώτης Κουνταρδάς, Φιλία Αγγελάκη

2006

Η τελική φάση διεξάγεται στο Ρίο. Στην Αττική κατακτούμε για πρώτη φορά την 1η θέση  και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επαναλαμβάνεται η επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς και κατακτούμε και πάλι την 3η θέση.

Φωτογραφία από την απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Ρίο. Διακρίνονται από αριστερά: Νίκος Βανδώρος, Φιλία Αγγελάκη, Γιώργος Γκούμας, Παναγιώτης Κουνταρδάς, Ματίνα Αγγελάκη, Παναγιώτης Μιχελάκος, Παναγιώτης Χωματίδης, Δήμητρα Θέμελη, Άλκης Καφώρος, Νίκος Ορνιθόπουλος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2006