×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/stories/galleries/2014/omadiko_paidon-korasidon/round1
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Νίκη στο ξεκίνημα για την ομάδα μας

Ξεκίνησε στις 21 Σεπτεμβρίου  το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Αττικής. Στο πρωτάθλημα μετέχουν 28 ομάδες και διεξάγεται με ελβετικό σύστημα 6 γύρων. Η σύνθεση των ομάδων είναι εξαμελής και αγωνίζονται 4 αγόρια -16, -14, -12, -10 ετών και 2 κορίτσια -16 και 12 ετών. Οι πρώτες ομάδες θα προκριθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 12 έως 14 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή  ομάδων από όλη την Ελλάδα. Δεν έχει ορισθεί μέχρι τώρα ο αριθμός των προκρίσεων και ο τόπος διεξαγωγής της τελικής φάσης.

Στον 1ο γύρο η ομάδα μας νίκησε με 6-0 την ομάδα της Σκακιστικής Άνοιξης.

 Τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα:

Παπαδόπουλος Αστέρης-Ανδρομέδας Γ.         1-0

Λεμονή Μαρία-Ιωάννα-Χουχούλης Γ.               1-0

Χατζηελευθερίου Ανδρέας-Ζαφειρόπουλος Φ. 1-0

Μάλλιος Ιωάννης-Κρητικός Γ.                        1-0 α.α.

Λουκά Μάγδα-Στελλάκη Αλ.                          1-0

Μοτσάκου Ανδρονίκη-Κωστελίδου Δ.            1-0 α.α.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα-κλήρωση  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

{gallery}2014/omadiko_paidon-korasidon/round1{/gallery}

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι από το 2000 η ομάδα μας στο πρωτάθλημα αυτό έχει κατακτήσει τρείς φορές την 1η θέση, οκτώ φορές τη 2η και μια φορά την 3η θέση, συμμετέχοντας ανελλιπώς (με εξαίρεση δύο χρονιές) στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, στο οποίο έχουμε κατακτήσει δύο φορές την 3η θέση. Φωτογραφία από τη συμμετοχή της ομάδας στην τελική φάση του 2002 στην Καλαμάτα (5η θέση στο Πανελλήνιο και 2η στην Αττική).

Διακρίνονται: Γιώργος Γκούμας, Παναγιώτης Χωματίδης, Μάριος Κοσκινάς, Φίλιππος Θέμελης, Ματίνα Αγγελάκη, Δήμητρα Θέμελη, Νίκος Βανδώρος.