Διασυλλογικά   Πρωταθλήματα   Παίδων (-16), Παμπαίδων (-12) και Juniors (-8) Αττικής 2010.

2η, 4η και 2η θέση αντίστοιχα για τις ομάδες μας.

Συνεχίζοντας την παράδοση, οι ομάδες μας όχι μόνο προκρίθηκαν στην τελική φάση (final-8) των πρωταθλημάτων παίδων και παμπαίδων Αττικής, αλλά κατάφεραν να τερματίσουν στην τετράδα των δύο διοργανώσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήμασταν ο μοναδικός σύλλογος με ομάδα και στις δύο κατηγορίες του final-8. Στην τελική φάση των δύο διοργανώσεων συμμετέχουμε ανελλιπώς από το 2003, έχοντας κατακτήσει την 1η θέση τρείς φορές στους παίδες και μία στους παμπαίδες. Οι αγώνες διεξήχθησαν το τριήμερο 15-17 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας.

Στις επιτυχίες αυτές προστέθηκε και η δεύτερη θέση των μικρών σκακιστών μας στο πρωτάθλημα Juniors. Αναλυτικότερα είχαμε:

Πρωτάθλημα Παίδων(-16)

Τη 2η  θέση στην τελική κατάταξη κατέλαβε η ομάδα μας. Στο τελικό έφερε ισοπαλία 3-3 με την ομάδα της Καλλιθέας και τελικά έχασε στο μπαράζ με 4-2. Στην 1η θέση η ομάδα του Σ.Ο. Καλλιθέας και  στην 3η η ομάδα της Π.Σ. Περιστερίου.

Η ομάδα Παίδων στην απονομή του Κυπέλλου

Αγωνίστηκαν οι: Μιχελάκος Π., Παπαδόπουλος Γ., Ξανθόπουλος Β., Λεμονής Κ., Βοζίκης Α.,  Πραματευτάκη Α., Λεμονή Μ.-Ι., Μαρούδας Π., Λαδάς Π., Γραφάκου Σ. και  Μοβσεσιάν Φ.

Πρωτάθλημα Παμπαίδων(-12)

Τη 4η  θέση στην τελική κατάταξη κατέλαβε η ομάδα μας. Στην 1η θέση η ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω ,  στη 2η θέση η Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου και στην 3η θέση η ομάδα του Α.Ο. Παράδεισος Αμαρουσίου .

Αγωνίστηκαν οι:  Παπαδόπουλος Α., Πραματευτάκη Λ., Λεμονή Μ.-Ι, Τσιβγούλης Ε., Λαδάς Π., Γραφάκου Σ., Τσιβγούλη Αικ., Κολυβάς Α., Κολυβά Ι. και Μοβσεσιάν Φ.

Η ομάδα των Παμπαίδων στη μάχη για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης

 

Πρωτάθλημα Juniors(-8) Οι μικροί μας με το Κύπελλο

Τη 2η  θέση στην τελική κατάταξη κατέλαβε η ομάδα  των μικρών σκακιστών μας.

Το πρωτάθλημα αυτό διεξήχθη για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο.

Πρώτη η ομάδα του ΔΗΚΕΠ Άνω Λιοσίων και τρίτη η ομάδα του Πειραϊκού Ο.Σ.

 

Αγωνίστηκαν οι: Τσιβγούλης Ευάγ., Λαδάς Σύμ., Βλάχος Κων. και Κολυβά Ιωαν.