×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/stories/galleries/2014/ekdilosi-kavvadia
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Ο «Φυσιολάτρης» πραγματοποίησε με επιτυχία την εκδήλωση – αφιέρωμα στον αγαπημένο ποιητή «των μακρυσμένων ταξιδιών και των γαλάζιων πόντων» Νίκο Καββαδία, τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014.

Διακόσιοι και πλέον φίλοι του Φυσιολάτρη, παρακολούθησαν το δίωρο περίπου πρόγραμμα, που περιελάμβανε τραγούδια από την παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας, υπό τη διεύθυνση του κ.Θανάση Μιχαλόπουλου, απαγγελίες ποιημάτων από ηθοποιούς, πολλά μελοποιημένα τραγούδια αποδοσμένα από γνωστούς μουσικούς και τραγουδιστές και προβολή αποσπασμάτων από τηλεοπτικά αφιερώματα στον ποιητή. Η  εκδήλωση ολοκληρώθηκε με απαγγελία από τον ηθοποιό κ.Τσιδήμη του συγκινητικού επικήδειου λόγου, τον οποίο συνέθεσε ο φίλος του κ. Παντελίδης Χρήστος, παρών στο αφιέρωμα. Ο ίδιος έκλεισε την εκδήλωση με ιδιαίτερη αναφορά στις χιουμοριστικές πτυχές του ήθους του ναυτικού Νίκου Καββαδία. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου  και εκπρόσωποι φορέων.

Προς τιμήν των καλεσμένων παραχωρήθηκε μικρή δεξίωση στο τέλος της ποιητικής βραδιάς.

{gallery}2014/ekdilosi-kavvadia{/gallery}